Varför en hemsida till ditt företag hjälper dig att växa

Det är många som tror att sociala medier räcker för att fronta ett företag, och i vissa fall är det så. Däremot så finns det många fördelar med att skaffa en hemsida till ditt företag. I dagens samhälle googlar majoriteten av alla konsumenter efter hjälp, råd och betyg för att hitta det bästa erbjudandet. Detta för att de vill försäkra sig om att det gör en bra affär innan de tar ett beslut.

Konkurrens – Förbli relevant på marknaden 

Genom att ha en hemsida kan du enkelt bygga förtroende till dina kunder. Då slipper du riskera att det blir misstänksamma mot ditt företag. Många tar för givet att alla företag finns i både den fysiska, och digitala världen. Om du inte har en hemsida kan du anses vara irrelevant och det är absolut något man bör fundera över. 

Generera nya kunder med digital marknadsföring

På din hemsida kan du enkelt fronta företagets budskap genom text, bild och video. Detta ger kunden en möjlighet att skaffa sig en bild av dig och ditt företag, utan att du ska behöva berätta allt detta själv. De kan enkelt se din kunskapsnivå, servicenivå, recensioner och ditt goda rykte. Dessutom får du gratis spridning via sökmotorer och det i sin tur kan leda till flera potentiella kunder. 

 

Din hemsida är öppet dygnet runt, så varför inte lägga in anpassad information till kunderna så de själva kan hitta det de söker efter? Detta sparar dig och dina kunders tid, och du slipper att endast prata priser eller vara “kundtjänst” för ditt företag. 

 

Google Analytics är ett jättebra verktyg att använda på din hemsida för att hitta potentiella kunder. Du kan exempelvis se vad dina kunder söker på inom din bransch, se vilka tjänster eller produkter som genererar större intresse bland potentiella kunder och förbättra din sökmotoroptimering (SEO).

Hur skaffar jag en hemsida?

Det finns olika sätt att bygga en hemsida på i dagens samhälle, men du kanske inte är så insatt och helt vill undvika massa krångel? 

 

WordPress är en av marknadens största plattformar för att bygga hemsidor idag, och är verkligen ett bra alternativ för dig som inte vill lägga ner för mycket tid på själva skapandet. Det är helt gratis att skaffa en WordPress hemsida. Med WordPress redigeringsverktyget kan du enkelt bygga en hemsida där du frontar dina tjänster eller produkter, och kan enkelt starta en e-handel. 

 

Behöver du hjälp med hemsidan? Det finns flera webbyråer som kan erbjuda WordPress support, allt från design till marknadsföring. Läs mer om WordPress support här.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.